Ik zie het zo: er is een leven voor én na het bekijken van Florence Pughs kookvideo's. De actrice is niet alleen een geweldige kok, maar kan de boel ook heel wholesome aan elkaar praten. Het laatste bewijs: haar knoflookcrostini!

Florence Pughs favoriete recept

Wie Pugh een beetje volgt, weet dat ze dol is op koken. Haar Instagrambio is praktisch opgedragen aan tzatziki, en ze deelt regelmatig kookcontent op haar eigen account. In een nieuwe video voor de Amerikaanse Vogue maakt ze nu haar 'garlicky crostini', wat ik alvast bombardeer tot de perfecte partysnack. Het is een soort bruschetta met een twist, en makkelijk en origineel genoeg om voor gasten te maken.

'Dat vond ik shockerend'

Het gaat om getoaste snedes brood met knoflook, feta, koriander, chili en tomatenpulp. En ansjovis, als je daarvan houdt. Pugh raadt aan om de helft van het bord mét de zoute vis te maken, en de andere helft zonder. In de video legt ze stap voor stap uit hoe je het voorgerechtje precies maakt, terwijl ze ondertussen over haar liefde voor eten vertelt.

Toen ze aan het begin van haar carrière stond, merkte ze dat er in Hollywood wordt aangenomen dat je als actrice op dieet zit. 'Dat vond ik shockerend, want zoiets had ik nog nooit gedaan', legt Pugh uit. 'Op dat gebied heb ik mijn hakken wel in het zand gezet. Ik houd van eten!'

De actrice geeft overigens toe dat ze genoeg fouten maakt tijdens het koken. Zo weet ze niet op welke temperatuur de oven precies moet. 'Ik maak graag een paar foutjes omdat daar het beste eten vandaan komt, als je het mij vraagt.' Oh, Florence.

Bekijk de hele video zelf hieronder:

youtubeView full post on Youtube