MUZIEK

En daarom blikken we nog één laatste keer terug op one hell of a campingflight (drie dagen magische muziek, suikerspinnen, mensen kijken, modderworstelen, spontane campingoptredens, iets te veel alcohol, leeggelopen luchtbedden en nog meer fantastische muziek) van afgelopen weekend.

Lowlands 2014 is van start! De tentjes staan, het eerste campingfeest is achter de rug en de line-up staat te popelen… En daar bieden wij je de nodige hulp, met de muzikale krenten uit de Lowlands-pap.

We kunnen er heel nonchalant en stoer over doen, maar feit is dat Lowlands-afhakers balen dat ze niet tóch nog een set kaartjes hebben gescoord. Maar ach, aan treuren heb je niets. Zet die doos zakdoekjes dus opzij en weerhoud jezelf van het plaatsen van grappig bedoelde tweets over het rotweer dit weekend: met deze tips voor thuisblijvers vermaak jij je uitstekend. Ook als al je vrienden wél op Lowlands zijn.

Is het te heet, te koud of kun je niet slapen? ELLE’s playlist verschaft koele elektropop, warme soul en tere slaapliedjes.

Lana Del Rey is de mooiste en meest beteuterde bruid die je ooit hebt gezien. Check haar nieuwste videoclip: Ultraviolence.

Macy Gray is terug met nieuw werk! Vandaag maakte de Amerikaanse zangeres bekend dat haar nieuwe studioalbum op 6 oktober uitkomt, en gaf daarbij een voorproefje met de eerste single van het album: Bang Bang.

Lily Allen heeft haar nieuwe clip van het nummer As Long As I Got You opgenomen tijdens Glastonbury dit jaar.

Winter in de zomer, het kan met de ELLE playlist. Maar er valt ook volop zwoels en zonnigs te horen. Hiet te beluisteren.


Horoscoop
20 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

De maan zorgt vandaag voor een break van alle drukte en drama’s van de afgelopen weken, Leeuw. Tijd om de boel even de boel te laten en helemaal tot jezelf te komen. Je hoeft niet constant de beste versie van jezelf te zijn.

Waar lees jij ELLE's september issue? >

 
xx 31518