MUZIEK

Aanstaande vrijdag staan Skip&Die en Go Back To The Zoo lijnrecht tegenover elkaar in de explosieve finale van de Red Bull Soundclash.

Wat is de zomer voorbij gevlogen! Maar we genieten graag nog even na van het bomvolle festivalseizoen van 2014.

Karl Lagerfelds agenda zit voor de komende drie jaar volgeboekt (iets met veel dingen tegelijk doen), maar voor rapper Theophilus London maakte hij twee uur vrij om voor diens nieuwe album Vibes alle foto’s te schieten.

Vers van de pers: Move On, het nieuwe album van de Nederlandse tweeling Tangarine.

We zetten de ALLERbeste video’s van Beyoncé op een rij.

En daarom blikken we nog één laatste keer terug op one hell of a campingflight (drie dagen magische muziek, suikerspinnen, mensen kijken, modderworstelen, spontane campingoptredens, iets te veel alcohol, leeggelopen luchtbedden en nog meer fantastische muziek) van afgelopen weekend.

Een beetje vreemd is-ie wel…

Lowlands 2014 is van start! De tentjes staan, het eerste campingfeest is achter de rug en de line-up staat te popelen… En daar bieden wij je de nodige hulp, met de muzikale krenten uit de Lowlands-pap.


Horoscoop
03 september 2014
DAGHOROSCOOP

De zon boost niet alleen jouw sterrenbeeld, maar werkt vandaag ook samen met transformatieplaneet Pluto. Vertaling: durf op je creativiteit te vertrouwen, Maagd, en laat je vooral niet tegenhouden door dat kritische stemmetje in je hoofd.

Dit wondermiddeltje gaat jou een gezond lijf en een glanzende huid opleveren >